Behandeling aan huis

Als langskomen in de praktijk lastig is of thuisblijven noodzakelijk, komen wij bij u thuis.
Er zijn genoeg redenen waarom het lastig is om naar de praktijk te komen.
U heeft geen vervoersmogelijkheden of kunt vanwege de klacht het huis niet uit.
Bij sommige klachten is het gewoonweg noodzaak om thuis te blijven. Na een operatie bijvoorbeeld bij een nieuwe knie of heup, bij acute rugklachten of een hernia.  Er zijn ook  andere ziektebeelden waarbij aan huis behandeling makkelijker is, denk hierbij aan sommige spierziekten zoals multiple sclerose, of bij Parkinson of na revalidatie van een beroerte.
Veel senioren vinden de thuisbehandeling prettig. Een behandeling aan huis is minder geregel, minder gedoe. Onze geriatrie fysiotherapeut Marina van Meel en geriatrie fysiotherapeut in opleiding Vera Tilleman zijn zeer ervaren in het werken met senioren.

De thuisbehandeling werkt bijzonder goed. De soms complexere klachten, gecombineerde gezondheidsproblemen en natuurlijk specifieke ouderdomsklachten zijn Marina en Vera goed bekend. In veel gevallen helpen de fysiotherapeuten de senioren zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te blijven.

Behandelingen aan huis zijn ook in samenwerking met Buurtzorg Heteren, Driel, Randwijk , Thuis Verder neurorevalidadtieteams *) en de ergotherapeut Neeltje Campschroer van Zinzia.

*) Thuis-Verder is een samenwerkingsverband tussen eerstelijns multidisciplinaire neurorevalidatieteams in de gemeenten Ede, Veenendaal, Renkum, Arnhem, Rheden, Lingewaard, Zevenaar, Duiven/Westervoort, Overbetuwe en Didam. De teams richten zich op de behandeling van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, zoals CVA, Parkinson en MS, in hun eigen leefomgeving. Het werkgebied van Thuis-Verder sluit aan bij het verzorgingsgebied van de ziekenhuizen Rijnstate Arnhem en Gelderse Vallei Ede.Thuis-Verder is netwerkpartner in de CVA ketenzorg Arnhem en omstreken. Hierin zijn alle partijen vertegenwoordigd die zich bezig houden met revalidatiezorg na een CVA. Klik op het logo voor meer informatie over Thuis-Verder.

                                   

Thuis Verder