BEHANDELING

De praktijk van Reflex fysiotherapie is al jaren een begrip in Heteren en omgeving en is toegankelijk voor iedereen, met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist.
Wij bieden diverse specialisaties aan in onze praktijk. Behalve dat al onze therapeuten in het kwaliteitsregister van de KNGF staan geregistreerd, hebben zij een master opleiding gevolgd (een specialisatie) en/of hebben specialistische cursussen gevolgd (verbijzonderingen).

Onze praktijk voldoet als geheel aan de HKZ norm. Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De gecertificeerde instelling heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Omdat u recht heeft op de beste zorg, is de patiënt daarbij altijd het vertrekpunt.

Naast kwaliteit garanderen wij ook een behandeling binnen drie werkdagen. Onze hoofdpraktijk is in Medisch Centrum Heteren gevestigd. Door het samenwerkingsverband met sportcentrum Living Healthy hebben we een dependance in Zetten.