Aanmelden

telefonisch aanmelden

klik om te bellen          klik om te appen
Wij zullen u vragen om uw e-mailadres. Wij sturen u dan een afspraakbevestiging en een intakelijst. Ons verzoek is deze intake alvorens de eerste afspraak in te vullen.
E-mail is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en neemt in een aantal gevallen de functie van papieren correspondentie over. Reflex fysiotherapie gaat met deze ontwikkeling mee. Zo zijn we gestart met het herinneren van uw afspraak per e-mail.
Als u uw e-mailadres opgeeft, dan gebruiken wij deze om u zorg gerelateerde informatie te sturen. Denk hierbij aan vragenlijsten, een afspraakherinnering en een afspraakbevestiging. Mochten wij uw e-mailadres voor andere zaken willen gebruiken, dan moeten wij altijd eerst hiervoor uw toestemming vragen.
* Als u uw persoonsgegevens aan ons geeft dan gaat u akkoord met onze privacyreglement. Zorg dat u deze hebt gelezen alvorens uw gegevens te geven.

per e-mail aanmelden

 klik om een e-mail te sturen

aanmelden aan de balie
U kunt zich natuurlijk ook aanmelden aan de balie van Reflex Fysiotherapie.

Wij zullen uw afspraak binnen 3 werkdagen inplannen. Uiteraard kan de wachttijd langer zijn als u de voorkeur heeft voor een bepaalde behandelaar, dag en/of tijd. Verandert uw klacht tijdens de wachttijd, kunt u altijd contact opnemen met uw behandelaar voor overleg. Ook als u een brace nodig heeft, verzoeken wij u een afspraak te maken.